skip to Main Content

Izdelava izjave o varnosti z oceno tveganja – 6-10 sistematiziranih delovnih mest

300,00 

Izdelava izjave o varnosti z oceno tveganja za šest do deset sistematiziranih delovnih mest.

Šifra: RZIIVZOT610SDM Kategorija:

Opis

Delodajalec mora po izvedenem ocenjevanju tveganja za varnost in zdravje pri delu izdelati in sprejeti izjavo o varnosti z oceno tveganja v pisni obliki.

Izjava o varnosti je temeljeni interni dokument s področja varnosti in zdravja pri delu, s katerim zagotavljate, da v vaši organizaciji izvajate vse ukrepe za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu, tako da preprečujete nevarnosti in tveganja pri delu.

Za vašo organizacijo lahko s področja varnosti in zdravja pri delu izdelamo Izjavo o varnosti z oceno tveganja ali obstoječo popravimo in dopolnimo.

Načini plačila

V spletni trgovini rzen.si omogočamo plačevanje izdelkov na naslednje načine:

  • Po predračunu (UPN položnica ali bančno nakazilo) na račun podjetja.
  • Po povzetju kar pomeni, da se stroški naročila poravnajo ob prevzemu paketa.
  • Preko PayPal na račun podjetja. Če nimate PayPal računa lahko plačate s kreditno kartico (Visa Electron, MasterCard, American Express).

Dostava naročil

Vsa naročila oddana med delavnikom do 12. ure bodo obdelana v roku 7 delovnih dni. Izdelke, ki jih boste naročili v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni preko dostavne službe Pošte Slovenije in jih boste lahko prevzeli ob dostavi na dom. Znesek poštnine znaša 5,12 EUR pri plačilu po predračunu. Pri izbiri plačila po povzetju se zaračuna še dodaten strošek v višini 1,50 EUR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top